Over mij

Kindercoach Thérèse

Hoi! Ik ben Thérèse, kindercoach en trotse eigenaresse van mijn praktijk voor integratieve kindercoaching, kindercounseling en kindertherapie in Vleuten: Kinderpraktijk Samen op Pad!

Mensen omschrijven mij als warm, grappig, empathisch, sterk analytisch, betrokken, duidelijk en recht door zee! Zo weet je gelijk wat je aan mij hebt.

Ik weet als geen ander hoe je als ouder met je handen in het haar kunt zitten of geen uitweg meer ziet. Hoe fijn is het als je de zorgen die je hebt over je kind kunt delen en ik jou (of beter gezegd: jouw kind) help bij het vinden van de oplossing? Ieder kind is anders, er bestaat geen kant-en-klare oplossing. Maar het kind weet diep van binnen waar hij last van heeft, wat hij nodig heeft en hoe hij het gaat oplossen. Het kind is hierin de deskundige. Ik ben de liefdevolle begeleider op zijn of haar pad naar verandering waarbij ik het zelfhelende en beeldend vermogen van het kind aanspreek. De oplossing komt dus van binnenuit het kind waardoor het kind ook leert hoe hij zijn of haar problemen in de toekomst kan oplossen!

Ik word er ontzettend blij van als ik kinderen kan helpen. Ieder kind verdient dat zetje in zijn rug, die glimlach, de troost, die ene eyeopener en dat extra stukje (zelf)vertrouwen. Kinderen gelukkiger maken, dat is mijn doel. Hierin ligt mijn kracht, mijn zingeving en mijn motivatie.

Ik ben gediplomeerd integratief Kindercoach (Academie voor Psychotherapie) en speltherapeut (CIVAS). Daarnaast ben ik gediplomeerd sleuteltrainer voor de training Hartgrondig Opvoeden.

Aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie ben ik bezig met mijn specialisatie tot integratief Kindercounselor, waarbij ik werk onder supervisie. Op deze wijze wordt de kwaliteit gewaarborgd en maak ik gebruik van de allernieuwste inzichten op het gebied van integratieve kindertherapie!

Kinderpraktijk Samen op Pad