Over mij

Ik ben Thérèse Tom en sinds juli 2021 ben ik de supertrotse eigenaar van mijn praktijk voor integratieve kindertherapie en coaching: Kinderpraktijk Samen op Pad.

Ik weet als geen ander hoe je als ouder met je handen in het haar kunt zitten of geen uitweg meer ziet. Hoe fijn is het als je de zorgen die je hebt over je kind kunt delen en ik jou (of beter gezegd: jouw kind) help bij het vinden van de oplossing? Ieder kind is anders, er bestaat geen kant-en-klare oplossing. Maar het kind weet diep van binnen waar hij last van heeft, wat hij nodig heeft en hoe hij het gaat oplossen. Het kind is hierin de deskundige. Ik ben de liefdevolle begeleider op zijn of haar pad naar verandering waarbij ik het zelfhelende en beeldend vermogen van het kind aanspreek. De oplossing komt dus van binnenuit het kind waardoor het kind ook leert hoe hij zijn of haar problemen in de toekomst kan oplossen.

Ik word er ontzettend blij van als ik kinderen kan helpen. Ieder kind verdient dat zetje in zijn rug, die glimlach, de troost, die ene eyeopener en dat extra stukje (zelf)vertrouwen. Kinderen gelukkiger maken, dat is mijn doel. Hierin ligt mijn kracht, mijn zingeving en mijn motivatie.

Aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie volg ik momenteel de opleiding tot integratief Kindercounselor en ik werk onder supervisie. Op deze wijze wordt de kwaliteit gewaarborgd en maak ik gebruik van de allernieuwste inzichten op het gebied van integratieve kindertherapie!

Zoek je hulp of heb je een vraag? Neem gerust met mij contact op zodat we vrijblijvend kunnen overleggen wat ik voor jullie kan betekenen.