Contact

Neem contact op

Is iets toch niet helemaal duidelijk en heb je nog vragen over de werkwijze of iets anders? Stuur mij dan een mailtje zodat ik vrijblijvend al je vragen kan beantwoorden. Indien gewenst plannen we een kort telefonisch contact in (maximaal 15 minuten kosteloos).

Klik hier voor informatie over tarieven en vergoedingen.

Ik ben er voor jullie kind, maar ook voor jullie!

Telefonische bereikbaarheid

Vanwege mijn praktijkvoering ben ik beperkt telefonisch bereikbaar. Ik maak daarom graag een afspraak om te bellen. Stuur mij gerust een mailtje om een belafspraak in te plannen. Als je het fijner vindt kun je ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!

Lieve allemaal, in verband met vakantie is de praktijk gesloten van vrijdag 12 juli t/m vrijdag 6 september (zomersluiting).

Vanaf maandag 9 september gaat de praktijk weer open. Alle berichten en aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in de eerste week van september zoveel mogelijk beantwoord!

Fijne zomer!

contact

Contactformulier

0 + 1 = ?

Contactgegevens

Kinderpraktijk Samen op Pad
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
contact@kinderpraktijksamenoppad.nl
06 – 447 440 29 (Bellen alleen op afspraak)

Mijn praktijk is gevestigd in het Zorgpoort gebouw op de derde etage op winkelcentrum Vleuterweide tegenover de Zeeman, naast de Toko. Parkeren kan gratis op P1 Parkeerplaats Centrum Vleuterweide.

De laatste blogs, nieuwtjes en tips vind je terug op mijn Instagram of Facebook pagina! Zie ik je daar?

KVK nummer 83544410, BTW nummer NL003839411B72
Aangesloten bij NFG, Vakgroep registerlid VPMW, registratienummer 9807
Ingeschreven in het kwaliteitsregister van de RBCZ, licentienummer 230418R