Contact

Neem contact op

Heb je vragen over de werkwijze, wil je ergens over overleggen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. Dan kunnen we vrijblijvend overleggen wat ik voor jullie kan betekenen. Ik ben er voor jullie kind, maar ook voor jullie!

Telefonische bereikbaarheid

Vanwege mijn praktijkvoering ben ik beperkt telefonisch bereikbaar. Ik maak daarom graag een afspraak om te bellen. Stuur me gerust een berichtje per e-mail of Whatsapp zodat we deze belafspraak kunnen inplannen. Als je het fijner vindt kun je ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!

Voorjaarsvakantie!

Vanaf vrijdag 16 februari is mijn praktijk gesloten. Maandag 26 februari ben ik er weer en in die week zal ik zo snel mogelijk de ingekomen mailtjes beantwoorden! Fijne voorjaarsvakantie!

contact

Contactformulier

7 + 0 = ?

Contactgegevens

Kinderpraktijk Samen op Pad
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
contact@kinderpraktijksamenoppad.nl
06 – 447 440 29 (Bellen alleen op afspraak)

Mijn praktijk is gevestigd in het Zorgpoort gebouw op winkelcentrum Vleuterweide tegenover de Zeeman, naast de Toko. Parkeren kan gratis op P1 Parkeerplaats Centrum Vleuterweide.

Neem in het Zorgpoort gebouw de lift naar de derde etage en neem plaats op het zwarte bankje. Ik pik jullie daar dan op!

Let op: Het is niet mogelijk om via het trappenhuis naar de derde etage te gaan, omdat er een slot op de deur van de derde etage zit.

De laatste blogs, nieuwtjes en tips vind je terug op mijn Instagram of Facebook pagina! Zie ik je daar?

KVK nummer 83544410, BTW nummer NL003839411B72
Aangesloten bij NFG, Vakgroep registerlid VPMW, registratienummer 9807