De praktijk

Hoi! Ik ben Thérèse, kindercoach, kindercounselor, speltherapeut, poptalk coach en trotse eigenaresse van mijn praktijk voor integratieve kindercoaching, kindercounseling en speltherapie in Vleuten: Kinderpraktijk Samen op Pad!

Mensen omschrijven mij als warm, grappig, duidelijk, empathisch, sterk analytisch, betrokken en recht door zee! Zo weet je gelijk wat je aan mij hebt. Lees hier meer over mij, zoals over mijn opleiding en expertise.

Ik weet als geen ander hoe je als ouder met je handen in het haar kunt zitten of geen uitweg meer ziet. Hoe fijn is het als je de zorgen die je hebt over je kind kunt delen en ik jou (of beter gezegd: jouw kind) help bij het vinden van de oplossing? Ieder kind is anders, er bestaat geen kant-en-klare oplossing. Maar het kind weet diep van binnen waar hij last van heeft, wat hij nodig heeft en hoe hij het gaat oplossen. Het kind is hierin de deskundige. Ik ben de liefdevolle begeleider op zijn of haar pad naar verandering waarbij ik het zelfhelende en beeldend vermogen van het kind aanspreek. De oplossing komt dus van binnenuit het kind waardoor het kind ook leert hoe hij zijn of haar problemen in de toekomst kan oplossen!

Ik word er ontzettend blij van als ik kinderen kan helpen. Ieder kind verdient dat zetje in zijn rug, die glimlach, de troost, die ene eyeopener en dat extra stukje (zelf)vertrouwen. Kinderen gelukkiger maken, dat is mijn doel. Hierin ligt mijn kracht, mijn zingeving en mijn motivatie.

De praktijk

De praktijk

De praktijk

Het adres van mijn praktijk is Middenburcht 136, Vleuten. Mijn praktijk is gevestigd in het Zorgpoort gebouw op winkelcentrum Vleuterweide tegenover de Zeeman, naast de Toko. Parkeren kan gratis op P1 Parkeerplaats Centrum Vleuterweide.