Ouderbegeleiding

ouderbegeleiding

Ouderbegeleiding

Opvoedtips, opvoedadviezen en/of ondersteuning nodig?

Jullie zitten met de handen in het haar, hebben alles geprobeerd en zowel jullie als jullie kind worden er niet gelukkiger op. Jullie zoeken de oplossing op dit moment bij jullie zelf en zijn op zoek naar handvatten en tips. Ondertussen denken jij en je partner ook nog eens anders over de opvoeding. Bij mij zijn jullie op de juiste plek voor opvoedadviezen en ondersteuning. Ouderbegeleiding gaat jullie hier bij helpen. Ik ben er voor jullie als ouders en voor jullie kind.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. In een aantal gesprekken bespreken wij de thema’s waar jullie tegenaan lopen. We maken het gelijk lekker concreet door met voorbeelden te werken waar jullie in jullie gezin tegenaan lopen.

Jullie zijn niet de enige ouders die worstelen met de opvoeding. Het is soms gewoon niet makkelijk. Het is niet raar om hier hulp bij te zoeken. Jullie gaan naar huis met nieuwe inzichten en ervaren weer grip. Aanmelden kan via de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op!

Training Hartgrondig Opvoeden

Naast ouderbegeleiding bied ik als gecertificeerd trainer opvoeders een training Hartgrondig opvoeden aan. De training bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur op een doordeweekse avond van 19.30 tot 22.00 uur. Thema’s die aan bod komen zijn gehoorzaamheid, zeuren, liegen, ruzie maken, gewelddadig gedrag en uiteraard jouw rol als opvoeder.

De training heeft tot doel om echt in contact te komen met kinderen om zo de diepere laag in hen te ontdekken. De training is dan ook bestemd voor opvoeders die op een andere, respectvolle en liefdevolle wijze hun kinderen willen opvoeden; voor gevorderde opvoeders, die liefdevol met hun kind willen blijven communiceren en vanuit warmte willen blijven reageren.

De kosten voor de training zijn 395,- EUR incl. de opvoedersmap Hartgrondig opvoeden. Bij gelijktijdige deelname betaalt de opvoedpartner 295,- EUR.

Heb je vragen of interesse? Neem gerust contact met mij op. Ik kijk er naar uit om met jullie aan de slag te gaan.